Kirjeldus

Toote Detailid

Tootja: SYOUJYO

Materjal:Vask + Roos Kullatud 585

Ehted Kivi: Looduslikud Tsirkoon

Aeg:Hoida Värv 2 Aastat Ilma Puudutamata Ühtegi Vedelikku

Seljas Sündmus:

Pulm/Kaasamine/Anniversary /Ettepaneku/Partei/Kingitus

Ehete Hooldamine:

Vältida Kemikaalide/Vältida Vann/Vältida Higi/Vältida Peksmine/Vältida Niiskuse/Pühkige Pehme Lapiga/Hästi Save/Asendada Seljas

Laevandus

Me saadame teie toote 48 tunni jooksul, sõltuvalt teie tellimuse.laevandus meetod vastavalt oma valikut kullerfirma.Üldiselt.me ei muutu kullerfirma.Kui on õnnetus.me muudame kullerfirma.palun mõista.

Tagasiside

1.Kui olete rahul esemed ja meie teenus.palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni.me hea meelega teha sama teile.

2.Palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada parem lahendus enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside.me pakkuda teile parimat teenust.

Tagasi

1.Mingil põhjusel.te ei ole rahul esemed.me võtame tagastused ja vahetused 7 päeva jooksul pärast olete saanud oma kirje ja sa kohustuvad tagasi merevedude kulusid.töötleme teie tagasi nõuda jooksul 2-5 päeva pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

2.Kui objekt on vigane.palun ütle meile kohe, et asendamine või remont.kui asendamine ei ole saadaval.Algne maksmise meetodit, siis tuleb kasutada tagastamise.

Arvustused

Kaunistamiseks on ilus. kvaliteet on hea. Mulle meeldib see.
Armas ripats ketile. Disain on väga armas ja töö on hea. Hästi pakitud plastikust kast

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5