Kirjeldus

Magnet äraveo tank: Seadke piir peal gaasid tank väljaulatuv magnet äraveo ja suruge õrnalt, et täita seoses magnet äraveo.

2KW puhas sinine leek, tõhus soojuse kogumine: 2KW energia kogumise puhas leegi, soojuse kogumise, täielik põlemine, oluliselt parandada põlemise tõhusust, 1L keeva vett 5 minutit

180 leek-suurendada augud: 3*60 leek-kasvav auk, keeduplaat, pliit sisaldab 180 leek-suurendada augud ja pott keha kuumutatakse ühtlasemalt ja ei ole lihtne kinni pan.

Rõhutundlikud, ohutu ülerõhu kaitse: Kui rõhk väärtus on suurem kui 0,5 MPa, et sulgeb maha gaasid ja paremini kaitsta teie väljas telkimine elu ja annan teile parem kogemus.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Mini Kassetile Ahju

Materjal: roostevaba teras/raud

Mõõtmed: 20.5x10.5x17.8cm\8.07x4.13x7in

Kaal: Pliit: 1115g Ladustamise kott: 286g Gaasid

Tank liides: magnet äraveo

pakkeleht:

Mini Kassetile Ahju*1

ladustamise kott*1

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kõrge kvaliteediga Materjali】kassetti ahi koosneb Kõrge kvaliteediga roostevabast terasest/rauast materjale, mistõttu on hea ahi, mis talub väga kõrgeid temperatuure samas on turvaline, plahvatuste-tõend, ja rohkem kauakestev.tuleb vastupidav ja aku-tasuta.

2.【Kiire kuumenemine】Telkimine, Pliit on mõeldud väljund kuni 2kw, 180 leek-suurendada potid on kuumutatud ühtlasemalt ja vähem tõenäoline, et jääda pott.See pliit on piisavalt võimas, et süüa midagi, mida oleks vaja kuigi telkimine või backpacking.

3.【Rõhutundliku Telkimine Essentials】kaasaskantav telkimine pliit on must-olla iga camping trip.Kui rõhk väärtus on suurem kui 0,5 MPa, et sulgeb maha ning paremini kaitsta teie väljas telkimine elu ja annan teile parem kogemus.

4.【Kompaktne Ja Kerge】Meie telkimine ahi lihtsalt pakki arvesse juhul ja saab salvestada väikestes kohtades, mistõttu on suurepärane inimesi liikvel, või kes soovivad lühikese piknik ei võta liiga palju ruumi.Kasseti ahjud kaalub ainult umbes 1 kg.

5.【Ideaalne Kingitus】Meie Kasseti Pliit on kauni kujuga ja väga armas, see on ideaalne aksessuaar, telkimine, toetada, veoteenused, ja teised seiklused.Seda saab kasutada ka kodu cooking, õues grill cookouts, c.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5