Kirjeldus

Kirjeldus:

Valmistatud vastupidavast 600D krüpteeritud oxford kangast, PU traksidega, võileib võre ja kõrge vaht, Võidusõidu Põlve Valvurid annab suurema kaitse põlvedel ja säärtel.

Kirjeldus:

Nimi: põlvekaitsmed

Värv: must

Materjal: 600D krüpteeritud Oxford riie, PU kaitsevarustust, sandwich silma, kõrge vaht materjali

Suurus: M/L

Pakkeleht:

põlvekaitsmed*1 pai

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitu Kasutusvõimalust: Racing Kaitsevarustus on erinevaid rakendusi, nagu mootorrattad, jalgrattad ja jalgrattasõit, mägirattasõit, suusatamine, lumelauaga sõitmine, jahindus jne.

2.Kvaliteetne ja Vastupidav: Need Võidusõidu Põlve Piirded on valmistatud vastupidavast 600D krüpteeritud oxford kangast, PU traksidega, võileib võre ja kõrge vaht materjali, et pakkuda paremat kaitset põlvedel ja säärtel.

3.Suurepärane löögikindlus: Koos sisseehitatud eemaldatav CE-sertifitseeritud kaitsevarustust, see Mootorratas Põlve Padi on eriti mõjutanud-vastupidav ja näeb parem polsterdus põrgetes, et vähendada reieluu kahju treeningu ajal.

4.Ergonoomiline ja Mugav: selle ergonoomiline kuju, Mootorratta Põlve Shin Valvur hoiab põlve, ülemine shin, ja reie ja on äärmiselt mugav ja paindlik, et kanda kogu päeva pikkune.

5.Peegeldav Lint ja Magic Kleebis, Disain: Reguleeritav Hingav Põlve Pad funktsioone peegeldav lint, et hoida teid ohutu sõites öösel, kui Magic Kleebis saab kiiresti ja lihtsalt lisatud ja eemaldatud, et kaitsta oma põlvedel ja säärtel.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5