Kirjeldus

Liigid:Excitr Coil Süüde Generaatori Staatori Mähis Honda CRF110 CRF110F 2019-2023 OEM:31120-KYK-D11

Rohkem tooteid,rohkem üllatus.

-Sobib järgmistele mudelitele: OEM:31120-KYK-D11 Honda CRF110 CRF110F 2019-2023

Tootja

Valmistatud Hiinas -Omadused : -pakkeleht: *1

-Seisukord: 100% uhiuue

-Materjal: Metall

-Lihtne paigaldada-kuid professionaalne paigaldamine on väga soovitatav.

-Unversal laeva nagu BMW Honda Kawasaki Yamaha Ducati Aprilia Husaberg Suzuki, meil on kõik olemas -Funktsioon: funktsiooni staatori mähis mootor on peamiselt selleks, et mängida rolli praeguste pakkumise

-Märkus:

Palun kontrollige suurus, kuju ja pistik stiilis.See osa on kasutatud eri marki ja mudeleid.

Kui teie osa number sobib, siis sobib teie sõidukile.Palun veenduge, et see on täpselt, mida sa vajad.

Kui te ei ole kindel kas see sobib, siis palun võtke minuga ühendust enne tellimuse.

1*laeva Generaatori Staatori Mähis

Kui sul tekib toote probleemidest 15 päeva jooksul pärast toote, palun võtke minuga ühendust, et aidata teil tegeleda seda aega.Aitame sul lahendada kõik probleemid.Kui see on suurem kui 15 päeva, siis me läbirääkimisi teise lahenduse, aitäh

KKK:

1. On ülemaailmse tasuta kohaletoimetamine?

Vastus: See ei ole tasuta shipping üle maailma.Sest Väljendamiseks on erinevaid laadimine standardid erinevates riikides/piirkondades, me ainult pakuvad tasuta shipping mõnedes riikides/piirkondades.

2. Miks ma pean maksma äärealadel?

Vastus: Sest väljendada ettevõtted jagada erinevate valdkondade sattuda kaugemates piirkondades vastavalt nende standarditele.Seega, enne saada oma aadressi teabe, me ei tea, kas teie aadress on kõrvalises piirkonnas.Seega, kui teie aadress on kauges piirkonnas, peate maksma kõrvalises piirkonnas.

3. Miks puudub üksikasjalik jälgimine teabega oma tellimus?

Vastus: Pärast seda, kui makse on tehtud, peame 1-3 päeva jooksul töödelda, et enne saatmist kullerfirma.Kullerfirma vaja vaadata ja salvestada, ja seejärel korraldada tarne.Tavaolukorras kulub 3-5 päeva jooksul uuendama esimene jälgimine teabega.Kui puudub teave jooksul 7-10 päeva jooksul, palun võtke ostja teenusepakkuja.

4. Miks ma pean makse maksma, meie kohalikud kullerpostiteenuse või kohaliku tolli?

A: Kui teie kohalik Express firma maksud te tasu, palun küsida, miks nad tasu.Mida?Väga tähtis, et ostja.

Seoses tolli tasud.Keegi ei kontrolli, tolli-iga riik on erinev impordi ja ekspordi tollimakse süsteemid.

Seoses tolli: kõik tollimaksud (KÄIBEMAKS) tasub ostja ja müüja ei kanna tollimaksud.

Seoses tagasiside:

1: Kui sa ei ole rahul mingil põhjusel, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist tagasisidet, me töötame teiega, et aidata teil lahendada kõik probleemid, kuni olete tulemusega rahul.

2. Me ainult laeva kinnitas, et aadress.Palun täida ära oma nime saanud (täielik) nimi, linn ja vastavat e-posti aadressi enne tellimuse esitamist.See on väga oluline, et meie tarne.

Me ainult laeva kinnitas, et aadress.Palun täida ära oma nime saanud (täielik) nimi, linn ja vastavat e-posti aadressi enne tellimuse esitamist.See on väga oluline, et meie tarne.

Kui seal oli mõni kahtlus või probleem kauba eest,palun ärge lihtsalt anna mulle Negatiivset Tagasisidet.Ja, palun võtke minuga sellest Hallikassirent.ee esiteks, ja andke mulle teada, detail, ja siis me püüame lahendada probleemi nii kiiresti kui võimalik.

Mis iganes,me loodame ja kindel, et kõik läheb hästi.Ja, me kutsume teid lahkelt meile VIIS Tärni Positiivset Tagasisidet.

Tänan teid väga.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5