Kirjeldus

Järgige poodi, et saada fänn-eksklusiivne kupongid

omoshiroi blokeerida memo block notes 3d kääbus notepad paber Scrapbooking notepad 3d omoshiroi 3d märkus paber 3d märkmete Custom logo memo

Umbes 3D Notepad

Disain inspiratsiooni käesoleva ski märkus pärineb Gu Haige Pekingi Taliolümpiamängudel.Sõbrad, kellele meeldib suusatamine saab osta seda suveniiride kogu.Märge on kokku 180 lehekülge.Seda saab kasutada nii pliiatsi omanik, et sõnumite kirjutamine ja õnnistusi.Mudel on kuvatud, ke'y on väga ilus ja uudne, nagu laud ornament, ja saab osta nagu sünnipäeva kingitus, sõbrad, õpetajad, klassikaaslased, kolleegid, jne....

See on nii ilus, et see on lõhkeaine 3D paber nikerdatud märkus.Suurim tipphetk: nagu märkus raamatus on lahti rebitud, peidetud raamatu skulptuur järk-järgult tekib.Pärast rebimine viimane, seal on peen raamatu skulptuur mudelid, sealhulgas Titanic, Howarts Lossi , klaver, auto, Tokyo Torn, Great Wall, torn, arch pavilion, Kiyomizu Temple, Yellow Crane Tower, jne.

See omoshiroi plokk on nii visuaalselt põnev ja parim näide, funktsionaalne disain, kuid nad on ka tabavalt nimeks.Tee armas kingitus igaühele.Titanic Notepad on ka olemas, üks paljude teiste omoshiroi plokid.Kolmkõla on mitmesuguseid põrandamatid, et esitleda ilusaid hooneid, nagu Kyoto ' s Kiyomizu-dera Tempel ja Tokyo Torn, mis on eriti täiuslik kingitusi arhitektuur lovers.

Kirjeldused

Name1: omoshiroi plokk

Name2:3D Memo Padjad

Materjal: Spetsiaalne Paber,ei ole lihtne olla deformeerunud tõttu niiske

Stiil: 3D kunst memo pad

Suurus: 80*80*45mm

Lehekülg: 180sheets

Komplekti kuulub:

1x memo pad akrüül box

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Komplekti kuulub

1x memo pad +akrüül box+ Kaas Kasti

Puu värvi

Seotud tooted

Te saate jätta teate mulle öelda, mis stiili 3D märkus pad soovite,me märkige see ja toimetada see, et sa

Näpunäited :

1.Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud.

-Hulgi -, siis pakume allahindlust.

-Langus shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.

2.Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?

-Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Vedu :

1. Tellimusi on töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

2. Me ainult laeva kinnitas, et aadress, Pls kontrollida, et teie aadress peab sobima teie saaja aadress.

3. Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda.Eriti pühade ajal.

4. Kui te ei ole saanud oma, et 60 päeva jooksul alates makse, pls võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise teavet ja vastata teile niipea, kui võimalik.

Tagasiside :

Teie rahulolu on meie suurim motivatsioon!

1.kui olete rahul esemed ja meie teenus, siis palun võta minut aega, et jätta meile positiivne, kus 5 tärni.

2.palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada parem lahendus enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside.me pakume teile parimat teenust.

Mida teha, kui toode on kvaliteediga seotud probleeme

1. Kõik tooted on 100% brand new, kasutamiseks valmis ja hoolikalt kontrollida enne saatmist.

2. Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esimene.Kui see ikka ei saa kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega ajal.Palun ärge avage vaidluste juures on.Me usume, et suhtlemine on palju parem kui vaidlus.

Kuidas säästa rohkem raha

Võite järgige poodi, et saada eksklusiivne allahindlus kood fännid ,Ja sisestage allahindlus kood, et osta või võtke ühendust klienditeenindusega 1-3 dollarit odavam.Kauplus on täis allahindlus.Mida rohkem te ostate, seda odavam see on, Kui te soovite osta 2023 kalendri versioon lossi pange tähele, et võite lihtsalt, et pilt lossi lisa tuled ja pange 2023 kalender lossi märkus.Transpordi meetod lossi lisa tuled, ei saa olla vaba muretse prioriteet

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5