Kirjeldus

11Inch Ristkülikukujuline Silikoon Leib Pan Hallituse Päts Terviseks Leib Pannid Pikk Square Küpsetamine Hallituse Roogasid

Materjal: Toidu Silikooniga

Hallituse suurus:283.3x11.7x6cm,Kõrgus:6cm.Pikkus :11inch

Toote materjal: söögi Sililcone ,see on maitsetu, mürgine, anti-tolmu, vastupidav, ei levik, mida on lihtne puhastada ja lihtne käsitseda

KASULIKUD MÄRKUSED:

1. Mida ma peaksin pöörama tähelepanu sellele, et enne silikooniga tooted esimest korda?

Enne kasutamist silikoon toodet esimest korda, see on soovitatav, et seda puhastada puhta veega, et eemaldada pinnalt tolm.Samal ajal võite kasutada ka keeva veega scald ja desinfitseerida.Enne küpsetamist hallitus on kasutatud esimest korda õhuke kiht võid, saab kohaldada hallituse säilitada hallituse.Kuid see samm ei ole vajalik edasine küpsetamine.Ajal küpsetamine protsess poorse hallituse, seal on tühje ühe hallitus, mis sisaldavad taigna, ja külm vesi tuleb lisada hallituse, muidu kasutusiga silikageel vähendatakse.

2. Kuidas puhas silikageel?

Silikoon tooteid võib puhastada tavaliselt kööginõud.Samal ajal, see võib olla ka aurutatud ja steriliseeritud kõrgel temperatuuril keev vesi.Pärast iga kasutamist, et toodet võib puhastada puhta või sooja veega.Palun kasutage pehmet käsna või pehme puuvillase lapiga puhastada seda, kui desinfitseerimiseks.Ärge kasutage karedaid raske terasest harja, et seda puhastada, et vältida kriimustusi ja kahjustusi silikoon.Pärast puhastamist.Pane see ventileeritavas kohas kuivatada kiiresti.Kui seda ei kasutata pikka aega, ära jäta seda õhku otse

3. On silikoon tooted, mis sobivad ahjudele?

Silikoon tooted sobivad ahjud, mikrolaineahjud ja külmikud.Temperatuur miinus 30 kraadi-220 kraadi

4. Kuidas panna silikoon tooteid, sees on ahi?

Kui silikoon tooteid küpsetatakse, peavad nad olema paigutatud keset ahju, hoidmine ohutu kaugus 5-10cm kaugusel kütte toru, ja otseselt ei puuduta seinu ahju, et vältida kõrge temperatuur kütte juhe kahjulik silikoon.

Vedu

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma orderafter 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tarneaeg:

Tagastama & Toetuse

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!

Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Hallikassirent.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Garantii

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI REMONDI VÕI ASENDADA ESEMETE KOOS

AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Hallikassirent.ee!

Tagasiside

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5