Kirjeldus

Käsitsi lõigatud selge klaas(Edo Kiriko) kirjeldus:

Käsitsi lõigatud selge klaas(Edo Kiriko) klaasnõud on loodud ja valitud, puhas tooraine kaudu rafineeritud disain ja tõeline käsitöö tehnikaid.Ta on tuntud suur läbipaistvus ja sära ja saab teha selge heli.Suur, uhke klaasist klaas ,välja geomeetriliselt nikerdatud klaas on imetlusväärne, näidates kõrgeima kvaliteediga käsitöö viimistletud.Käsitsi meisterdatud kvalifitseeritud artisan käsitööline, see kuju on unikaalne ja annab royal tunne, et mõni koht seade.

P roducts allikad:

Meie tehas on spetsialiseerunud tootma käsitsi lõigatud selge, klaasnõud , nikerdatud vaasid, lõika klaas,kiriko klaas , avatav klaasist, klaas, käsitöö.Kui anold tehase, Meil on 20 aastat tootmise kogemus, tugev tehniline jõud.Seal arehigh toodete kvaliteet,peen käsitsi nikerdatud disain ja tehnilised staffsover 20. Sest meie tehase otsene müük, meie tooted'prices on väga odav.

Firmast:

JINZHI Küljest Lõigatud Kiriko Klaasi Tehas on spetsialiseerunud tootja käsitöö klaas,mis oli ehitatud Laian Linna 2005. aasta range kvaliteedikontrolli meie hea QC meeskond, loomingulisi ideid frm R&D töötajate ja töökas kogenud töötajad.Meil on alati arendada uusi objekte kuu, et rahuldada erinevate klientide nõue!

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5