Kirjeldus

Toote Nimetus: Kartuli-Slicer - Roostevaba Teras, Käsitsi Köögivilja Lõikur, Sobib Tegemine Friikartulid ja Kartul Tükkideks, Köök Vidinaid.

toote kirjeldus:

Kartuli Slicer on mugav ja kasulik, köök tool on valmistatud roostevabast terasest vastupidavus ja hügieen, mis lihtsalt aitab sul maitsvat kiibid ja tükeldatud kartulid.Käesolev juhend köögivilja lõikur on lihtne ja lihtne kasutada nii kodu-ja suurköökides.

main feature:

Kvaliteetne materjal: kartuli slicer on tehtud toidu-grade roostevabast terasest, mis ei ole lihtne rooste ja lihtne puhastada, tagada toidu ohutus ja tervis.

Ühtne viilud: lõikur on varustatud viilutamine terav nuga, mida saab kergesti lõigatud kartul ja muud köögiviljad ühtsesse õhukesteks viiludeks või tükkideks, pakkudes mugavust, saate teha maitsvat friikartulid või kartul tükkideks.

Käsitsi: See köögivilja lõikur on käsitsi ja ei nõua toiteallikaga, mis säästab energiat ja on ka turvalisem ja usaldusväärsem.

Multifunktsionaalne kasutamine: Peale kartulid, see slicer sobib ka lõikamine muud köögiviljad, ja puuviljad, näiteks porgand, sibul, õunad, jne., on pakkuda rohkem mugavust oma köök.

LIHTNE PUHASTADA: Kui slicer on mõeldud, et oleks lihtne puhastada, see võib loputada otseselt veega või pesta nõudepesumasin, säästes sinu aega ja energiat.

Kogemus:

Pärast seda, kasutades kartuli slicer, sa leiad, et see on ideaalne vahend, mis võimaldab teha kiibid ja tükeldatud kartulid.Kui viilutamine nuga on terav ja isegi, mis võimaldab teil kergesti lõigata maitsev kartulikrõpsud oma pere või külalised.Käsitsijuhtimine võimaldab teil kontrollida lõikekiirus ja paksus vastavalt oma vajadustele, mis on rohkem paindlikku ja praktilist.

Enne ja pärast võrdlus:

Kui ei ole kartuli slicer, peate lõigatud kartulid käega, mis ei ole mitte ainult aeganõudev ja töömahukas, vaid ka paksus lõigatud on ebaühtlane, mis mõjutab maitse toit.Ja kartuli slicer, saab kiiresti ja lihtsalt teha ühtne kartulikrõpsud, pakkudes tõhus ja mugav lahendus teie pere õhtusöök või äriline kasutamine.

toote maksumus:

Kartuli slicer ei ole mitte ainult kasulik, köök vahend, kuid pakub ka mugavuse ja maitsev väärtus.Selle kõrge kvaliteediga materjalidest ja viilutamine terav nuga anda teile suurema meelerahu ja mugavus toidu valmistamisel, mis võimaldab teil on lõbusam köögis.Valida kartuli slicer teha oma friikartuleid ja tükeldatud kartulid lihtsam, kiirem ja rohkem maitsev.

Toote müügiargument:

1: Omatehtud Friikartuleid: Tee oma gourmet friikartuleid oma kodu õhk praepann, sügav praepann või ahju!Suur muutes oma lemmik taimsed kleepub porgand, suvikõrvits, kurk, ja rohkem.Ka suur köögiviljad nagu sibul ja paprika.Ei soovitata magus maa või yam.

2: Vastupidav ja kompaktne: nr plast osad murda.Valmistatud 100% professionaalse kvaliteediga roostevabast terasest, see kestab aastaid.Vahetatavad lõiketerad saab ainult sisestatud üks viis, kahju ärahoidmiseks.Kompaktne disain võtab vähe ruumi köögis. "

3: LIHTNE KASUTADA: Lihtne valmistada friikartuleid ja köögiviljad.Baasi seda kartul slicer on mittelibiseva haarde jalad, ja jalas kaitseraua võimaldab teil rakendada jõudu korrosiooni-vastupidav käepide ja lihtsalt vajutage kartul ilma liikuv nuga, ja saada parim võimendada lõikamise ajal .Lukustussüsteem on ka paigas, et tagada tera ei liigu lõikamise ajal on järjepidev lõigatud.Kõik osad on nõudepesumasinas pestav.

4: Kaks lõikamine mõõdud: Kasutage komplektis kaks roostevabast terasest vahetatavad terad kiiresti ja lihtsalt viiluta kartul ja muud köögiviljad.Suur tera toodab 36 praad fritüürid, mis on 1/2" või 13 mm paks.Väike tera saagi 64 õhuke friikartuleid 3/8" paks või 10mm paks.Maksimaalne pikkus iga fry on 7.62 cm. "

Kirjeldada:

Nimi: Roostevaba Teras, Käsitsi Friikartuli Lõikur

Materjal: Roostevaba teras

Värv: hõbedane

Toodete Nimekiri:

1x kartuli slicer

2x tera komplekt (üks komplekt on juba installitud masin)

Märkus: Kui kasutate seda lõigatud kartul, palun lõika kartulid või puu-ja köögiviljad väikesteks tükkideks, koos kindla jääksid allapoole, ning lükake isegi sundida, ei plahvatuslik jõud.Liigne jõud võib kergesti kahjustada tera.Raskem koostisosad peaks olema aurutatud või keedetud umbes kolm minutit.

Arvustused

See on väga praktiline, hea kartuli lõikur ma seda vastu võtta väga kiiresti ja heas seisukorras

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5