Kirjeldus

Hoida sipelgad eemale oma koolibri investor selle lille ant vallikraav.See on praktiline õie vaadata, mis ühendab oma aed.See võimaldab teil lihtsalt täida see veega ja hangub see eespool nimetatud investor.See on lekkekindlad ja vaevatu kasutada.See kehtib ka investor kindlalt, nii et see ei kuku välja.

Suurus: 7.2*7.2*22.5 cm|2.83*2.83*8.85 tolli

Materjal: PP+ metallist

Värv: must/punane

Nimekiri:

1*koolibri investor anti ant konks

Vaata rohkem toote detailid

1.Hele lilleline ant vallikraav: koolibri See investor anti ant konks on ergas ja õie kuju, mis sarnaneb päris lilled, mis koolibrilased jumaldan.See takistab ka ants jõuda oma investor ja väidab, hügieenis ja magusa toidu allikas oma tiibadega külastajad.

2.Suure Mahutavusega: see konks, saate hõlpsasti täita oma koolibri investor muretsemata ants sissetungijad ta.See annab piisavalt ruumi, et investor, et ripub vabalt ja ei nõua igapäevast jälgimist.

3.Anti-rooste konks: Nr ants rohkem oma koolibri investor!See tugev konks mahutab kuni 15 £ ja vältida lekkeid alates investor.Plus, see on anti-rooste viimistlusmaterjali vastupidavust.

4.Vaevatu kokku: Nautida ilu koolibrilased muretsemata ants.See konks on lihtne paigaldada, ühendada ja puhas.Samuti voldid on lihtne ladustada, kui seda ei kasutata.

5.Piisavalt tugev, et hoida: konks on väike ja kerge, kuid piisavalt tugev, et hoida koolibri investor ilma painutamine või murda.Konks on suure ava ja turvalukk tagada, et investor jääb konks igal tuulega ilm.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5