Kirjeldus

Auto Bensiini Näidik Kaane Decal: Lisada mõned elegantsi oma sõiduk, millel on käesoleva stiilne decal.See on valmistatud kõrge-kvaliteet PET materjalist, mis võivad peegeldada valgust ja loovad laheda efekti.See on ka kerge kasutada ja eemaldada tänu täpse lõikamise protsessi.See decal sobib mootorratastele ja muudele sõidukitele, mille bensiini näidik kaas.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Auto bensiinipaak Kate Kleebis

Toote materjal: PET

Toote kaal: ligikaudu 10 g

Toote suurus: umbes 12 * 9cm (4.72 * 3.54 tolli)

Pakkeleht:

Auto Bensiinipaak Katab Kleebise * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tahke Materjal: Need naljakad bensiini paagi kaas kleebised on vürtsi oma auto nende lõbus sõnumeid.Nad on valmistatud kõrge kvaliteediga PET materjalist, mis pakuvad head haardumist ja ilmastikukindluse.See tähendab, et nad saavad hoida oma värvid, terav ja särav pikka aega, ilma pleegib või koorimine maha.

2.Silmapaistva Töö: naljakas bensiini paagi kaas kleebis on väga lihtne kohaldada oma mootorratta keha.Lihtsalt kooruma toetus paber-ja stick see bensiini paagi kaas.Kleebis on täpse lõikamise protsessi, mis tagab suure sobib teie bensiini paagi kaas.

3.Peegeldav Ja Naljakas: Need bensiinipaak kleebised on vaimukas ja originaalne disain, mis teeb teie auto välimust huvitavamaks.Neil on ka valgust peegeldav efekt, mis suurendab oma nähtavust ja ohutust pimedas või vähese valgusega olukordades.

4.Mingeid Tööriistu Või Oskusi, mida on Vaja: Need auto bensiini näidik kaane kleebised on väga lihtne paigaldada.Lihtsalt puhas bonding ala, veenduge, et see on tolm ei või õli, peitsi, seejärel koor maha, kaitsekile ja vajutage see korter.Sest mingeid tööriistu või oskusi on vaja, paigaldus on lihtne ja kiire.

5.Multifunktsionaalne Kasutamine: Need naljakad kleepsud bensiinipaak saab rakendada erinevatele pindadele, nagu sülearvutid, kapid, külmikud, aken, põrkerauad ja rohkem.Kas teil on mootorratas, auto või MAASTUR, saate teha oma elu huvitavamaks koos nende lõbus kleebised.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5