Kirjeldus

Vahe 1X ja 0,85 X:

1X on väike vaatevälja, suur eesmärk on pildistatud, star point on paksem kui 0,85 X, ja fokaaltasandilised on suhteliselt tundetu

0,85 X on suur vaateväli, väike-sihiku suurus, fine star punkte, ja tundliku fokaaltasandilised

Vahe algse ja täielikult matt versioonid:

Matt versioon on täiesti lahti sisemine matt, vähem mõtlemist, mis võib suurendada selle kontrasti, vähendada udu ja vältida pimestav, halo, ja muid kummalisi probleeme, mis on põhjustatud eredat tähte või tuled juures erilist nurga alt.See kuulub era kohandamine ja kaotad originaal tehase garantii õigusi.Seda müüakse ilma tagasi, ja tuleks kaaluda enne tellimist

Matt värv on väga habras, palun ärge puutuge, pühkida, või puutuvad kokku vee

Tähelepanu: ees ja taga lõnga Xinda MPCC võib näitavad märke kulumisest, nagu kokkupuude.See on põhjustatud kruvimiseks kaas ja vajutada objektiivi rõngas, ja ei põhjustanud seda hiljem kasutada. [Palun esitage lahtipakkimist video tõend].Lisaks võib esineda tolmu, mis võib olla puhutud kaugusel õhuga.Kui seda ei saa puhutud ära, see ei mõjuta toimet.See on selgitatud, et vältida arusaamatusi.Palun olge ettevaatlik ja ärge kasutage seda ka üheks põhjuseks, tulu-ja tagasimaksed

Sky Watcher Komeet Parandus Peegel

Kolm komplekti neli objektiivi, mis sobib F4 ja F5 shooting star läätsed, optimeeritud F4 uus shooting star lehm peegel, millest üks on FPL-51 klaas

Taga pealt kuulata: 55MM

Kaamera lõppu liides: M48X0.75

Tõhus imaging ringi 44MM, optimaalne pildistamine ringi 28MM

Kaal: 200g

See teise põlvkonna kooma parandus peegel on 4-osaline struktuur, mis kõrvaldab kooma ja ei tekita sfäärilist aberratsiooni, nii et star punkte on palju teravam kui ROSS struktuur on esimese põlvkonna kooma parandus peegel või MPCC.Samal tasemel nagu TV PARACORR.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma orderafter 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!

Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Hallikassirent.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI REMONDI VÕI ASENDADA ESEMETE KOOS

AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Hallikassirent.ee!

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5