Kirjeldus

VGR Professionaalne Juhtmega Juuksed Clipper Suure Võimsusega Reguleeritav Pikkus, V-123

1. Labad see hair clipper on valmistatud professionaalne roostevabast terasest ja on ise-teritus tera disain, mis võivad jääda teravaid pikka aega, koos kõrge-täppis-soeng.

2. Reguleeritav koondamise käigukanginupp, kergesti muuta lähedust oma katkesta vahel juhend kamm pikkusega(Alates 0.8 mm 2,0 mm).

3. Varustatud 4 erineva pikkusega juhend kammid (3-6-9-12mm), see hair clipper on võimalik kohtuda oma erineva pikkusega nõuded ja te saate kontrollida pikkus paindlikult.

4. See hair clipper on varustatud võimsa mootoriga, ja see töötab väga vaikselt.

5. Ergonoomiline disain, sujuv kere kõver maksimeerib mugavus omanik, ei libise, ja te ei tunne väsinud pärast osaluse juuksed clipper pikka aega.

Mida Sa Saad

1 * Juuksed clipper

4 * Juhend kammid(3/6/9/12mm)

1 * Puhastage harja

1 * Tera määrdeõli

1 * Lõikeketta kaitse

1 * kasutusjuhend

Rohkem üksikasju, palun kontrollige, kasutusjuhendi.

Kui teil on mingeid vajadusi või on küsimusi, palun klõpsake "Vestlus" võtke meiega ühendust.Me hakkama kõik oma küsimused vastutustundlikult.

Sa saad, mida sa maksma. 100% funktsionaalne ja kvaliteeti kontrollida. 100% autentsed, 100% brand new.

Selleks, et paremini kaitsta turvalisust oma kaupu, anname professionaalset, keskkonnasõbralik, mugav ja tõhus pakend teenuseid.

Kõik meie tooted on 12-kuuline garantii.

VGR

Meil on professionaalne ja kogenud Teadus-ja Arendustegevuse ja tootmise meeskonnad, usaldusväärne ja range kvaliteedi kontrolli süsteem.

Avastamine

Tooted on 100% testitud enne shipping, et tagada kõik on väga heas korras.

Kvaliteeti

Kvaliteet on kõige tähtsam, et meil on saadud kvaliteedi sertifikaadid (CE/GS/RoHS/FCC jne.) mitu sertifitseerimise asutuste sees ja väljaspool Hiinat.

Hind

Meil on tehase otsene müük ja pakume hulgimüügiga.Hind on läbiräägitav.See võib muuta ka vastavalt teie kogus või pakett.Kui teete päringut, palun andke meile teada kogus, mida tahavad.

Müügijärgne teenindus

Kui objekt on kahjustatud tõttu shipping, palun võtke meiega ühendust esimesel ja kontrollige, kas toode on originaal seisukorras.Me kinnitame oma olukorda ja pakume teile lahendus.

Tagastamine ja Tagastamise

Pärast algatamist Tagasi ja Tagastab taotluse, töötleme nii kiiresti kui võimalik, palun järgige Hallikassirent.ee.Maksed tagastatakse oma konto jooksul 1-20 tööpäeva jooksul pärast tellimuse tühistamine.

Laevandus

Meil on valida erinevate kuller ettevõtted vastavalt oma aja nõuetele, palun kinnitage oma aadressi enne maksmist.Peale arve tasumist saadame it out jooksul 1-5 tööpäeva (puhkust saab pikendada).

Tarne

Jälgimine teabega on tavaliselt uuendatud jooksul 24-72 tundi.Tavaliselt see võtab 10-45 päeva jooksul tarnimiseks, tollivormistus ja transport kiirus teie riigis määrab see saabub kiiremini või hiljem, palun mõista.

Tagasiside

Kui vastutustundlik müüja, me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi ja anda teile paremini shopping kogemus.

Kui oled tulemusega rahul, palun andke meile 5-Tärni positiivne läbivaatamise Hallikassirent.ee.

Punkt Kirjeldatud: 5-Star

Teatis: 5-Star

Shopping Kiirus: 5-Star

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5