Kirjeldus

TEATE ENNE OSTU

Seal on viga ±0.05 mm paksused ja käsitsi tegelikku mõõtmist.Tööstuse reeglid:kaal moissanite on näidustatud kaal teemant.

Tegelik kaal Moissanite peaks olema märgitud kaal teemant 90%.Näide: tegelik kaal moissanite on tähistatud: 1 karaat is0.88 - 0.91 karaati.

UMBES GRA MÄNGUD® SERTIFIKAAT

Professionaalne gra mängud® hinnang iga moissanite ja küsimus tõeline gra mängud® sertifikaat.nikerdatud unikaalne kood kivi,tugivõrgustik päring.

P. S: gra mängud® on kaitstud registreeritud kaubamärk,Ilma ® on võltsitud.

KÄSITSI LÕIKAMINE

GIGAJEWE teha kõrgema kvaliteediga moissanite high-end klientidele.Need moissanites tulevad meie diamond tootmisliin (me ka lõigatud kõrge kvaliteediga teemandid).Hoolikalt valitud materjalid on käe-jahvatatakse meie kogenud tehnikud, kes veedavad palju aega.

Käsitsi lõigatud ja kontrasti masinad lõigatud on lähemal läbipaistvuse teemant, ja see võib saada erakorralise tule värvi ja täiuslik kuju.

PEAR LÕIGATUD

Nagu marquise ja ovaalne jaotustükid, pirni kujuline teemant on saadaval erinevaid slim lai lõikab, ja on lisakasu tegemise kasutaja sõrmede tundub õhem.

MÜÜGIJÄRGNE TEENINDUS

Ostjad mõned riigid toetavad ebamõistlik tagasi 15 päeva jooksul pärast kauba.Kui seal on kvaliteediga seotud probleeme või ei saa pakendada, et meil on täiuslik toetuse teenuse, las iga kliendi rahulolu kaubanduskeskused, 24hx7d shop online klienditeenindus, me teenib sind kogu südamest.

FIRMAST

GIGAJEWE on arenenud tooraine tootmise ja lõikamise tehnoloogia, stiilne ehted disainerite ja suurepärane ehted käsitöölistele.Veenduge, et iga toode on Püüdlema täiuslikkuse, särav ja rafineeritud.

IDENTIFITSEERIMISE MEETOD

Tõeline moissanite võib läbida lihtne diamond test seadmete (pihuarvutite soojusjuhtivus meeter), nagu teemant.

GIGAJEWE on oma labor tootmise tehas, mis toodab erinevaid värve C V D, HPHT ja Moissanite.Alates tooraine tootmisest kuni lõikamine ja ehted tootmine, meil on läbinud range testimise, tagamaks, et iga pärl on tõeline moissanite (SIC crystal).

PAKENDI JA LAEVANDUS

Kui moissanite vedada on pakitud tugev polsterdatud ABS karp, mille saab kaitsta kivi kahjustuste eest transpordil.

Hallikassirent.ee tasuta lennutransport, et peaaegu kõik riigid, on võimalik jälgida kogu protsessi.On ka kiiremini makstud DHL või FedEx, laevandus võimalusi.

TÖÖTADA ROHKEM VÄRVIKAS MOISSANITE

GIGAJEWE on arenenud tehnoloogia, meie laboris tehase teadus-ja töötajad on kõvasti tööd, et toota rohkem värvi kvaliteetseid moissanite.

AJALUGU MOISSANITE

Aastal 1904, Dr. Henry Moissan avastas mineraal on samasugune kraater Arizonas.See tuli kosmosest ja oli peaaegu sama kõvadus ja heledust, nagu teemandid, mis on toodetud loomulikult maa peal.

Täna on meil olnud võimalus kasutada kõrge tehnoloogia loob see uhke pärl, mis võimaldab rohkem inimesi, kes kannavad seda tüüpi ehteid, mis on taskukohane ja kaugemale Teemant - ilus ja igavene.

Me toodame kõige täiuslikum erinevaid sünteetilisi teemante, C V D, HPHT ja moissanite erinevaid värve ja lisamaterjal eri tüüpi ehteid on rohkem kui kümme aastat.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5