Kirjeldus

Kirjeldus:

Kui ukselink küüne kriimustuste, väiksemate värvi kriimustuste ja poleeritud värvi keerleb saab remonditud auto nullist remont vedelikku.

Omadused:

1. Auto nullist remont vedelikku saab kasutada mis tahes värvi sõiduk, kuid veenduge, et teie auto on vaba pinnatud kristallid või värvi kaitsjad.

2. Auto nullist remont vedeliku saab remondi kriimustusi, ilma et see mõjutaks originaal auto värvi.

3. Auto nullist remont vedeliku kergesti eemaldab oksiidi filmi-ja kangekaelne mustuse, värvi laigud jne.auto värvi.

Tehnilised andmed:

Kogus: 30ml

Pakkeleht:

Nullist Remont Vedelik*1

või

Nullist Remont Vedelik*1 Pühkige*1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja nurgad, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Lihtne Kasutada】: eemaldamisel kriimustusi, kasutage auto nullist remont vedeliku ja lapiga hõõruda kriimustuste paar korda, kuni kriimustusi on läinud. (Ei sobi sügavad kriimud, kus krunt lekkinud)

2.【Täiuslik Mõju】: scratch remover saab remondi kriimustusi, ilma et see mõjutaks originaal auto värvi ja ei sisalda värvaineid, nii et see ei jäta mingit muud värvi originaal ja auto värvi oma auto.

3.【Lihtne ja Kiire Remondi】: Lihtsalt kohaldada scratch remover kriimustuste eemaldamiseks oksiid film ja kangekaelne mustuse, värvi laigud jne.auto värvi, viia see tagasi oma algse sära!

4.【Õige Summa】: võimsus scratch remover on umbes 30ml, mis on lihtsalt õige summa kasutamiseks.Scratch remover on väike ja kompaktne, seega saate teha seda kõikjal.

5.【Mitmekülgne Kasutamine】: auto nullist remont vedeliku saab puhastada väikesed ja kerged kriimud, ja saab ka puhta asfaldi, putukate ja laip plekke, jonnakas plekk, lisad, jne.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5