Kirjeldus

Nõuanded:Kui kogus on suur, palun võtke ühendust klienditeenindusega muuta hulgi hind

8PC Asendamine Feather Cat Toy Kass Kinni Bell Kass Sulg Teaser Võlukepp Pet Kassipoeg Interaktiivne Mänguasi Ülestõstetav Kalapüügi Tee

Bullet Punkte:

1、Interaktiivne Kass Mänguasjade Komplekt: Koos pakiruumi kassi kinni ja 7 vahetatavad pead oma lemmiklooma mängida.

2、Mitmeid Funktsioone: Need kassi mänguasjad võivad esitada tundi kasutamise ja füüsilisest-meelelahutus, nii et teie kass ei ole enam igav, aitab tal kasvada parem, ka tarbib lemmiklooma lisaenergiat.

3、Ohutu ja kvaliteetseid Materjale: Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, ohutu, mitte-mürgised ja piisavalt vastupidav, oma kassi kasutada pikka aega.

4、Selline Meeldetuletus: Kontrollida lemmikloomad mängu ajal, et vältida allaneelamist väikeseid osi.Palun asendada kahjustatud mänguasjad ajal ohutuse tagamiseks lemmikloomad.

5、Punkt Suurus: sissetõmbuv kass stick on maksimaalne pikkus umbes 97cm, aidata oma kass klapp, hüpata, raid, tagaajamine ja hulkuma need mänguasi, mänguasjad.See on hea viis hoida see huvitav ja tervislik.

Kirjeldus:

Nimi: 8PCS Naljakas Kass Stick Komplekt

Materjal: carbon fiber+sulg+bell

Suurus(cm.): venitada 97cm/38.19 aastal

Pakkeleht:

1*Naljakas Kass Kinni

7*Juhataja Asendamine

Ostja Märkus:

1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Arvustused

Hea kass tease 8 tükki kujul kinni ja erinevaid sulgedest landid koos kella. Tease on väga hea kvaliteediga, pikkus, et pulk on piisavalt, et mängida kass. Kass reageerib mänguasjad ja mängib koos kirg. Mulle meeldib see väga. Kui kauba tarne oli kiire ja kaup oli tarnitud kolm nädalat ja pakendi oli jälgida kogu tee. Toode on täielikult kooskõlas kirjeldus ja pilt poes app. Ma anda 5 tähte hea ja kvaliteetse toote ja soovitan ja soovitan seda kõigile.
Tänan teid väga palju🥰
Lahe komplekt.

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5