Kirjeldus

Kirjeldus:

Materjal: Akrüül

Mõõdud:30*23*20cm/11.8*9.1*7.8 tolli

Värv:nagu pildil

1.Materjal: pulm kaardi karp on valmistatud läbipaistev materjal akrüül.See on vastupidav ja lihtne kokku panna.Ideaalne kogumise pulm/partei/lõpetamist teenetemärgi kaardid.

2.Disain:Unikaalne kokkukäiv disain, lihtne kokku panna, naudid oma DIY õnne.

3.Moodne ja elegantne disain: See hästi wishful kast on lihtne ja elegantne, mitte ainult teenivad koht külalised pane kaarte või kingitusi, vaid ka peen teenetemärgi, lisades, soe ja romantiline atmosfäär oma teema või pulm teenetemärgi, meelitades külaliste tähelepanu.See läbipaistev kaardi box mahutab kuni 255 kaardid.Saab kasutada ka string tuled või muud kaunistused, et teile meeldib nautida lõbus DIY.

4.Ornament:pesa plokk läbipaistev kaart kassett on suurepärane teenetemärgi pulmapäev, ja on ka väga sobiv täiendus sünnipäevi, baby vastuvõtt isikutele, pruudi duširuumid, kaasamine tseremooniaid või teistele isikutele.

5.Mitu korda: Sobib holding kaardid ja mündid pulmad, pidu, lõpetamise, sünnipäeva, ümbrik, või annetus kastid, mida kasutatakse fondide tegevuse.Aitab teil koguda tervitus kaardid, ümbrikud, raha, kontrolli, ja väikesed kingitused olulist päeva.Seda saab kasutada ka suveniiri kasti fotod ja suveniire, samuti salvestada kauneid mälestusi.

MÄRKUS

1. Nagu me kõik teame ,eri arvutite ekraani värve erinevalt,värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus ,võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus,kuid see on teie jaoks viide ainult.

3.Me võiksime aktsepteerida Segatud teemad,Värvid Ja Suurused Järjekorras.Rohkem kogused, rohkem allahindlust.

Pakett sisaldab:

1 tk* Kaardiga Box

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Me garanteerime, et meie toodete kvaliteeti.me olema valmis vastus sulle ASAP.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5