Kirjeldus

5Pack Kookospähkli Avaja Tööriista Komplekt Noortele Kookospähkli Roostevabast Terasest Kookospähkli Avaja Kit Coco Pesa Avaja Kit [Ohutu]Kookospähkli avamine tööriista komplekt on valmistatud roostevabast terasest, ei ole kerge rooste ja mitte-mürgine.Roostevabast terasest konstruktsioon on vastupidav ja võib nõudepesumasinas pesta.

[EI NULLIST]Meie kookospähkli avaja komplekt on ohutum ja lihtsam viis, et avada värske kookospähkli.Tipptasemel on spetsiaalselt töödeldud, terav tera suur kaar kuid ei kriimusta teie kätes.

[ASENDADA OHTLIKE NUGA]enam õõtsuv ohtlik nuga, elektritrellid, või häkkimine.Lihtsalt pane kookoshelbed avaja peal kookospähkli ja teha suur auk kummist haamer.Kookospähkli vesi ja kookospähkli liha on kergesti kättesaadavad.Pane oma koostisosade kookospähkli pärast seda, kui te nautida kookospähkli vesi, nagu jäätis, hautis, homaar, mereannid ja nii edasi.

[MUGAV HOIDA]Kookospähkli avaja tööriista komplekt on varustatud eco-sõbralik plastikust haamer libise kummist käepide, amortisaatorid disain, mugav hoida.

Värv:nagu näha(Must+hõbe+puit, värv)

Materjal:Roostevaba teras+puit

Pakendi Sisu:

1 * hole punch

1 * puhastus stick

1 * höövel

1 * kookospähkli avaja

1 * haamer

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Arvustused

Olla üks läbivaatamine

Jäta oma ülevaade

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Nõutud väljad on tähistatud *

1 2 3 4 5